Ιατρικές μάσκες

Τα προϊόντα μας

Χαρακτηριστικά των προϊόντων

Ιατρική μάσκα μιας χρήσης μη αποστειρωμένη.
Ι ή ΙΙ Τύπος (ανάλογα με τον συντελεστή βακτηριακής διήθησης).
Αυτές οι μάσκες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το ιατρικό προσωπικό, ασθενείς και άλλα πρόσωπα για την προστασία από τη μόλυνση και τη μείωση του κινδύνου λοίμωξης, ειδικά κατά τη διάρκεια των επιδημιών και πανδημιών.
Μάσκες αυτού του τύπου δεν προορίζονται για χρήση στα χειρουργεία ή σε άλλους ιατρικούς χώρους με παρόμοιες απαιτήσεις στειρότητας προϊόντων.

Τα πλεονεκτήματά μας

Η εταιρεία μας προσφέρει πιστοποιημένες ιατρικές μάσκες, που έχουν περάσει τη διαδικασία αξιολόγησης συμμόρφωσης προς τις βασικές απαιτήσεις των οδηγιών και των προτύπων της ΕΕ.
Εγγυόμαστε την υψηλή ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων.

Ιατρικές μάσκες παράγονται στο ιδιωτικό εργοστάσιο που βρίσκεται στην Ρωσία. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται μόνο σύμφωνα με επίσημες συμβάσεις (συμπεριλα μβανομένων των προσφορών).
Η εταιρεία μας εγγυάται τη νομιμότητα και τη διαφάνεια όλων των συναλλαγών.

Προσφέρουμε: την παράδοση ιατρικών μασκών με το εμπορικό σήμα του αγοραστή; τον σχεδιασμό ατομικής συσκευασίας και άλλες πρωτότυπες λύσεις; τους ειδικούς όρους παράδοσης για τους αγοραστές χονδρικής.

Τουλάχιστον 5 εκατομμύρια έτοιμων μασκών βρίσκονται στην αποθήκη, και η καθημερινή παραγωγή είναι πάνω από 2 εκατομμύρια τεμάχια.
Εγγυόμαστε τη σταθερότητα και συνέχεια προσφοράς.

Χαρακτηριστικά της μάσκας:

 • Απόδοση βακτηριακού φιλτραρίσματος:
  - Ιατρική μάσκα Тύπος I ≥ 95%;
  - Ιατρική μάσκα Тύπος II ≥ 98%;
 • Αναπνευσιμότητα (διαφορική πίεση, PA / cm2): < 29,4
 • Μικροβιολογική καθαρότητα (βιο-φόρτωση, CFU / g): ≤ 30
 • Αποστειρωμένες: µη αποστειρωµένες

Ιδιαιτερότητες εφαρμογής:

 1. Ανοίξτε τη συσκευασία, πάρτε τη μάσκα, εφαρμόστε τη μάσκα στο πρόσωπο, ασφαλίστε ελαστικά αυτιών, πιέστε το μεταλλικό στοιχείο στη ράχη της μύτης, ισιώστε τη μάσκα για την ευκολία ώστε να καλύπτει πλήρως τη μύτη, το στόμα και το πηγούνι (σταθερά, χωρίς κενά).
 2. Χρησιμοποιήστε τη μάσκα σύμφωνα με τις οδηγίες.
 3. Μάσκα συνιστάται να χρησιμοποιείται μόνο μία φορά μέσα σε λίγες ώρες (έως 2 ώρες). Αντικαταστήστε τη μάσκα προσώπου εάν είναι κατεστραμμένη ή λερωμένη.

ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΜΑΣ

cert
ANSWER QUESTIONS
Απαντήσεις!